Woninginformatie

De 244 huurwoningen zijn verdeeld over de drie woontorens New York, Rio de Janeiro en Sydney. Alle appartementen krijgen een moderne keuken en badkamer. De vloer heeft een warme houtlook en de muren en plafonds zijn gestuct en witgeschilderd. Je hoeft alleen nog maar te verhuizen!


Schrijf je in 

 

Modelwoning impressies

 

Woningdetails

.

Moderne keuken

Elk appartement heeft een ruime, moderne keuken met hoogwaardige apparatuur van het merk ATAG. De keuken vormt een centrale plek in het appartement. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koelkast met vriezer.

 .

Complete badkamer

De badkamer in deze appartementen is ruim en biedt stijlvolle tegels, een toilet, een afgesloten douche en een eigentijds badkamermeubel met een spiegel. Daarnaast is er ruimte voor een wasmachine en droger, en is de badkamer voorzien van verlichting

 .

PVC-vloer met houtlook

Het appartement heeft een PVC-vloer met houtlook. Deze vloer geeft de ruimten extra charme en is supersterk, slijtvast, waterbestendig en geluiddempend.

  .

Hoogwaardige afwerking

Het appartement is hoogwaardig afgewerkt met gestucte en witgeschilderde muren en plafonds, hoge plinten, hoge deuren met modern deurbeslag. De woning heeft extra veel stopcontacten voor jouw comfort.

 .

Verwarming & warm water

Alle woningen zijn voorzien van centrale verwarming met radiatoren in de woonkamer en slaapkamer. Voor warm water is er een boiler in het appartement.

 .

Aparte berging

Veel appartementen beschikken over een aparte berging, soms geïntegreerd in de woning zelf, maar meestal te vinden in de gang op dezelfde verdieping. Binnenkort kun je op onze website via de woningvinder per appartement bekijken of er een aparte berging beschikbaar is en wat de afmetingen ervan zijn.

 .

Parkeergarage & fietsenstalling

Naast de woontorens van Urban Vista ligt een parkeergarage met onder andere 16 elektrische oplaadplekken en een fietsenstalling. Binnenkort kun je in de woningvinder op deze website per woning zien of deze een eigen parkeerplaats heeft. De kosten van een parkeerplaats bedragen €75 per maand. De fietsenstalling biedt 488 plekken, wat neerkomt op 2 plekken per woning.

 .

Deelauto’s voor huurders

In de garage komen deelauto’s van een deelautodienst speciaal voor huurders van Urban Vista.

Goed om te weten!

Het merendeel van de appartementen betreft 2-kamerappartementen. De vermelde huurprijzen en servicekosten zijn enkel indicatief. De definitieve prijzen worden medio juni 2024 gepubliceerd in de woningzoeker op deze website. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van de verstrekte informatie.