Ideaal gelegen

Gelegen tussen Den Haag en Delft, vormt Rijswijk (ZH) een ideale woonomgeving. Heerlijk wandelen door de groene oases van het prachtige Park Overvoorde tot een terrasje pakken in Oud Rijswijk. De rustige sfeer en de centrale ligging, maken Rijswijk tot een ideale plek om te wonen.

Urban Vista bestaat uit 3 woontorens gelegen op de hoek van de Volmerlaan 2-4 en de Sir Winston Churchilllaan 297 in Rijswijk.


Schrijf je in 

Overal dichtbij

Gelegen tussen Den Haag en Delft, vormt Rijswijk (ZH) een ideale woonomgeving. Het stadscentrum "Oud Rijswijk" biedt een gezellige mix van winkels, cafés en eetgelegenheden. Voor uitgebreid winkelen is er het grote overdekte winkelcentrum Boogaard. Rijswijk wordt verder gekenmerkt door prachtige parken en natuurgebieden, waaronder het Wilhelminapark en het Rijswijkse Bos.

Oud Rijswijk

In het winkelgebied van Oud Rijswijk heerst een knusse en authentieke sfeer, met meer dan 140 winkels variërend van lokale ondernemingen tot bekende winkelketens. De zaterdagmarkt nodigt uit voor een traditioneel "rondje om de kerk", waar je een scala aan producten kunt vinden, van bloemen, kaas en noten tot vis en brood. Bovendien zijn er tal van opties voor een ontspannen terrasje of een smakelijke culinaire ervaring, en parkeren is hier nog gratis beschikbaar.

 

Winkelcentrum Boogaard

Op ongeveer 8 minuten rijden van Urban Vista bevindt zich het winkelcentrum Boogaard.

Dit gebied ondergaat momenteel een flinke ontwikkeling en wordt beoogd als het nieuwe stadscentrum van Rijswijk. 

In het winkelcentrum zijn alle bekende winkelketens onder één dak te vinden.

 

Bereikbaarheid

Rijswijk is gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Het treinstation Rijswijk, op loopafstand, biedt verbindingen naar Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Leiden. Daarnaast zijn er diverse buslijnen die Rijswijk verbinden met omliggende steden en dorpen. Met de auto is Rijswijk goed bereikbaar via de snelwegen A4 en A13, die beide langs de stad lopen, en via de A12, die via de A4 te bereiken is.